6 Şubat 2013 Çarşamba

Süper Hop-Model Pemberüya

Tüm zamanların en iyi mankeni, gelmiş geçmiş en iyi hop-model Pemberüya...


Pozlarından neşeli görmeye alışık olduğumuz bu güzel kız aslında bir çok ünlü gibi zorlu yollardan geçerek buralara geldi... Masallardaki gibi güzel evinde, evcil hayvanları ile birlikte yaşıyor,ancak bu güzel eve sahip olmak hiçte kolay olmadı Pemberüya için...



Pemberüyanın çocukluğu şirin bir köyde geçti. Babası Osman Efendi tarla işleri ile uğraşıyordu.


Yaşadıkları şirin yerde  Pemberüya çok mutluydu çünkü dışarıda başka bir dünya olduğundan haberi yoktu. Her sabah hayvanlarını otlatmaya gidiyor, hayvanlar karınlarını doyururken o, dünyanın en güzel meyvelerini yiyor ve dünyanın en temiz sularından içiyordu. Yaşadığı yer Pemberüya'nın cennetiydi. 
Gel zaman git zaman Pemberüya büyüdü çok alımlı ve güzel bir kız oldu, etrafındaki dünyanın farkına varmaya başladı. Bu güzelliğin ona boş yere verilmediğini biliyordu ve hop-model olmaya karar verdi.


Babası Osman Efendi'ye bu kararını açıkladı ancak babası yıkıldı,yaşadıklarına isyan etti...


Onun küçük kızı artık büyümüştü ve yanlış şeyler yapmak üzereydi. Onu durdurmaya çalıştı, günlerce gecelerce dil döktü ama ne fayda... Pemberüya kararını vermişti bir kere.


Zaman geçti kuzular büyüdü, ağaçlar çiçek açtı... Pemberüya defileden defileye koşan, dünya çapında ünlü bir mankendi artık. 




Babası onu asla yalnız bırakmadı ancak onunla birlikte büyük şehirde yaşama fikrine de bir türlü alışamadı. Osman Efendi cennetinde yaşamaya devam etti. Pemberüya ise rüyalardaki kadar güzel olan evinde evcil hayvanları ile yaşamaya devam etti.




Kariyerinin zirvesinde olan Pemberüya yaşadığı hüznün güzelleştirdiği yüzü sayesinde çok para kazanıyor. Artık paraya para demiyor,papel diyor :) 


7 yorum:

  1. çok güzeller ellerine sağlık.papel demek vay be:)
    hikayede bir okadar etkileyici

    YanıtlaSil
  2. Çok sevdim bloğunu ama hikayelerine bayıldım :)))))
    Kötü kalpli cadı hilalide örebilirsin benden duymuş olma da hiihihihiii

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ediyorum,yeni şeyler ördükçe hikayeler geliyor aklıma :)
    hımmm kimmiş acaba bu cadı hilal ? :)

    YanıtlaSil
  4. hıı seni tüllerin ardından takip eden amigurumi oyunca sanata cadısıdır kendileri :)

    YanıtlaSil
  5. ayy şu bizim tatlı cadı mı :)

    YanıtlaSil
  6. merhaba pınarcığım sen tam benim tipimsin yada kalemimdensin derler ya işte onu gördüm sende .. yani bende hikayeler yazarım oyuncaklarıma hatta pişirdiğim yemeklere pastalara ruh vermeden hayal kurmadan bir anlamı olmuyor bencede.. seni bu anlamda kendime çokkkkkkk yakın gördüm sürekli gelicem buraya ziyaretine sebgiyle öpüyorum .. bende beklerim
    tatlioyuncaklarim.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. teşekkür ediyorum beğenmene sevindim =) hayal dünyanı görmek için sayfanı ziyaret edeceğim

    YanıtlaSil